Η MOSTRA ROTA, η εμπορική έκθεση σε είδη οικιακής χρήσεως, είδη σπιτιού, διακόσμησης και εποχιακών θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες συλλογές μεγάλων εισαγωγικών και κατασκευαστικών εταιρειών από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Χιλιάδες καταστήματα αναμένεται να δώσουν και φέτος το παρόν στην μεγάλη συνάντηση χονδρικού και λιανικού εμπορίου. Οι επιχειρήσεις θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη τους επίσκεψη, επιλέγοντας ανάμεσα από πληθώρα σε είδη σπιτιού και διακόσμησης στον χώρο συγκέντρωσης όλης της αγοράς.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα παρουσιάσουν τις ανανεωμένες προτάσεις τους για κάθε περίσταση και κάθε χώρο με ξεχωριστό χαρακτήρα και άποψη, μέσα από μια μεγάλη γκάμα τιμών αλλά και πρωτοποριακών ιδεών.

Στον ίδιο χώρο τις ίδιες ημερομηνίες πραγματοποιείται η μεγάλη εμπορική έκθεση μόδας ATHENS FASHION TRADE SHOW, καθώς και οι εμπορικές εκθέσεις ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ και ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mostrarota.gr.

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων:

Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr.

Comments are closed.