Προϋποθέσεις εισόδου

Η MOSTRA ROTA & ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ είναι αποκλειστικά εμπορική έκθεση. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες οι οποίοι κατά την είσοδό τους στην έκθεση είναι απαραίτητο να προσκομίσουν το ηλεκτρονικό barcode που τους αποστέλλει η ROTA ή την πρόσκληση της έκθεσης που τους αποστέλλει ο εκθέτης, ή να προσκομίσουν την σφραγίδα του καταστήματός τους πάνω στην οποία αναγράφεται το επαγγελματικό ΑΦΜ της επιχείρησής τους. Συγκεκριμένα:

ΚΑΤΟΧΟΙ BARCODE

Κάντε τη επίσκεψή σας στην έκθεση χρησιμοποιώντας απλά τo ηλεκτρονικό barcode που σας αποστέλλουμε. Κατά την επίσκεψή σας στην έκθεση προσκομίστε το ηλεκτρονικό barcode που έχετε λάβει προκειμένου να περάσετε απευθείας στην έκθεση χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε καθόλου.

ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ

Οι κάτοχοι προσκλήσεων είναι απαραίτητο να μεταβούν στη γραμματεία (ρεσεψιόν) και να προσκομίσουν την πρόσκληση της έκθεσης σφραγισμένη με την σφραγίδα του καταστήματος ή της εταιρίας τους καθώς επίσης και την εμπορική τους κάρτα.

  • Απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κατοικίδια ζώα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την επίσκεψη σας στην έκθεση ισχύουν τα παρακάτω:

-Προαιρετική χρήση μάσκας.

-Τήρηση αποστάσεων.

-Τήρηση κανόνων ατομικής και αναπνευστικής υγιεινής.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Η εταιρεία μας, για τη διοργάνωση όλων των εκθέσεων, εφαρμόζει ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο, εγκεκριμένο από τις αρμόδιες αρχές και χρησιμοποιεί το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo το οποίο έχει την πιστοποίηση COVID SHIELD από την TUV AUSTRIA.

 

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

METROPOLITAN EXPO Εκθεσιακό Κέντρο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΘΕΣΗΣ

2.111.801.801

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

26-29 Ιανουαρίου 2023

10:00 π.μ – 20:00 μ.μ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Ο κατάλογος της έκθεσης διατίθεται ηλεκτρονικά μέσω του site της έκθεσης. Επιπλέον μπορείτε να τον κατεβάσετε και ηλεκτρονικά μέσω των QR Code stands εντός του εκθεσιακού κέντρου κατά τις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης.