Προϋποθέσεις εισόδου

Η έκθεση MOSTRA ROTA είναι αποκλειστικά εμπορική έκθεση. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες οι οποίοι κατά την είσοδό τους στην έκθεση είναι απαραίτητο να προσκομίσουν το ηλεκτρονικό barcode που τους αποστέλλει η ROTA ή την πρόσκληση της έκθεσης που τους αποστέλλει ο εκθέτης, ή να προσκομίσουν την σφραγίδα του καταστήματός τους πάνω στην οποία αναγράφεται το επαγγελματικό ΑΦΜ της επιχείρησής τους. Συγκεκριμένα:

ΚΑΤΟΧΟΙ BARCODE

Κάντε τη επίσκεψή σας στην έκθεση χρησιμοποιώντας απλά τo ηλεκτρονικό barcode που σας αποστέλλουμε. Κατά την επίσκεψή σας στην έκθεση προσκομίστε το ηλεκτρονικό barcode που έχετε λάβει προκειμένου να περάσετε απευθείας στην έκθεση χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε καθόλου.

ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ

Οι κάτοχοι προσκλήσεων είναι απαραίτητο να μεταβούν στη γραμματεία (ρεσεψιόν) και να προσκομίσουν την πρόσκληση της έκθεσης σφραγισμένη με την σφραγίδα του καταστήματος ή της εταιρίας τους καθώς επίσης και την εμπορική τους κάρτα.

  • Απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 12 ετών.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κατοικίδια ζώα.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

METROPOLITAN EXPO Εκθεσιακό Κέντρο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΘΕΣΗΣ

2.111.801.801

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

26-29 Σεπτεμβρίου 2024

10:00 π.μ – 20:00 μ.μ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Ο κατάλογος της έκθεσης διατίθεται ηλεκτρονικά μέσω του site της έκθεσης. Επιπλέον μπορείτε να τον κατεβάσετε και ηλεκτρονικά μέσω των QR Code stands εντός του εκθεσιακού κέντρου κατά τις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης.