Μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση για την εμπορική έκθεση–θεσμό της ελληνικής αγοράς!

Η εμπορική έκθεση MOSTRA ROTA & ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ ολοκληρώθηκε για άλλη μία φορά με απόλυτη επιτυχία. Χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρόν, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ήδη αυξημένη δυναμική της.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν και φέτος τον Ιανουάριο την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις κορυφαίες εισαγωγικές και κατασκευαστικές εταιρείες της αγοράς, ανακαλύπτοντας πολύτιμες ιδέες και χρήσιμες λύσεις σχετικά με είδη σπιτιού και διακόσμησης, υαλικά, είδη δώρου και εποχιακά για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς τους χώρους.

H MOSTRA ROTA & ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ αποτελεί εδώ και χρόνια σταθμό στον κλάδο της, ενώ χάρη στην ολοένα εξελισσόμενη οργάνωσή της, με πάθος, έμπνευση και σιγουριά προσφέρει σταθερά και άμεσα εμπορικά αποτελέσματα όχι μόνο στους συμμετέχοντες επαγγελματίες , αλλά και σε όλους τους επισκέπτες της.

Η επόμενη διοργάνωση της MOSTRA ROTA & ΔΩΡΕΚΘΕΣΗΣ θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 23 Σεπτεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOPLITAN EXPO, προσφέροντας ακόμη μία έντονη εμπειρία πρωτοτυπίας και φινέτσας στην ελληνική αγορά για το ξεκίνημα του φθινοπώρου. Στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ημερομηνίες θα πραγματοποιηθεί η εμπορική έκθεση «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ», με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών & Αμαξών.

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων

Η εταιρία ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 10 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και της διαχείρισης του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, METROPOLITAN EXPO, υποστηρίζει και προωθεί τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχία , εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη αφοσιωμένα στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύονται κάθε χρόνο εντυπωσιακοί ρυθμοί ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr.

Comments are closed.