Από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, η ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ & MOSTRA ROTA θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες συλλογές σε δώρα, είδη σπιτιού, διακόσμησης και εποχιακά είδη!

Χιλιάδες καταστήματα αναμένεται να δώσουν και φέτος το παρόν στο εμπορικό αυτό γεγονός. Οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη τους επίσκεψη επιλέγοντας ανάμεσα από χιλιάδες είδη δώρων, είδη σπιτιού και διακόσμησης στη μεγάλη αυτή έκθεση που θα είναι συγκεντρωμένη όλη η αγορά.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα παρουσιάσουν τις ανανεωμένες προτάσεις τους σε είδη δώρων για κάθε ηλικία και για κάθε περίσταση, μέσα από μια μεγάλη γκάμα τιμών αλλά και πρωτοποριακών ιδεών αλλά και είδη σπιτιού και διακόσμησης για σπίτι με ξεχωριστό χαρακτήρα και άποψη.

Στον ίδιο χώρο τις ίδιες ημερομηνίες πραγματοποιείται η μεγάλη εμπορική έκθεση μόδας ATHENS FASHION TRADE SHOW, καθώς και η εμπορική έκθεση ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mostrarota-giftshow.gr

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων:

Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr

Comments are closed.