Η Mostra Rota, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για είδη οικιακής χρήσεως, είδη σπιτιού και διακόσμησης άνοιξε τις πύλες της και αυτό το φθινόπωρο, από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Κορυφαίοι επαγγελματίες του είδους έδωσαν το παρόν, παρουσιάζοντας καινοτόμες ιδέες, καλαίσθητες λύσεις και ολοκληρωμένες προτάσεις, ιδανικές για κάθε προτίμηση.

Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να σχηματίσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για τις νέες τάσεις στην αγορά του κλάδου και να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τις επερχόμενης φθινοπωρινής – χειμερινής σεζόν.

Ποικιλία σε είδη οικιακής χρήσεως, μικροσυσκευές, έπιπλα, μικροέπιπλα, διακοσμητικά και εποχιακά είδη κόσμισαν την έκθεση – θεσμό Mostra Rota, καθώς με πάθος, έμπνευση και συνέπεια προσέφερε στοχευμένα εμπορικά αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες της.

Με στόχο να προσφέρει μία έντονη εμπειρία πρωτοτυπίας και φινέτσας στην ελληνική αγορά, η Mostra Rota ανανεώνει το ραντεβού της για τη νέα χρονιά, από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου 2020, προσβλέποντας σε μία ακόμη πιο αυξημένη δυναμική!

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων

Η εταιρία ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 10 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και της διαχείρισης του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, METROPOLITAN EXPO, υποστηρίζει και προωθεί τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχία , εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη αφοσιωμένα στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύονται κάθε χρόνο εντυπωσιακοί ρυθμοί ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rota.gr

Comments are closed.