Η MOSTRA ROTA, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση σε είδη οικιακής χρήσεως, είδη σπιτιού, διακόσμησης και εποχιακών έρχεται να παρουσιάσει συλλογές μεγάλων εισαγωγικών και κατασκευαστικών εταιρειών από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες αναμένεται να δώσουν με συνέπεια και φέτος τον χειμώνα το παρών στην μεγάλη συνάντηση χονδρικού και λιανικού εμπορίου. Οι επιχειρήσεις θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη τους επίσκεψη, επιλέγοντας ανάμεσα από πληθώρα ειδών σπιτιού και διακόσμησης, στον χώρο συγκέντρωσης όλης της αγοράς.

Οι εδραιωμένες εταιρείες θα παρουσιάσουν τις ανανεωμένες προτάσεις τους για κάθε περίσταση και χώρο με ξεχωριστό χαρακτήρα και άποψη, μέσα από μια μεγάλη γκάμα τιμών αλλά και πρωτοποριακών ιδεών, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για την αγορά του κλάδου.

Στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ημερομηνίες πραγματοποιείται η μεγάλη εμπορική έκθεση μόδας ATHENS FASHION TRADE SHOW, καθώς και η εμπορική έκθεση ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mostrarota.gr.

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων:

Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr.

Comments are closed.