Η μεγάλη εμπορική έκθεση για είδη οικιακής χρήσεως, είδη σπιτιού, διακόσμησης και εποχιακά είδη MOSTRA ROTA πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου 2020, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Για ακόμη έναν Ιανουάριο φιλοξενήθηκαν στην Mostra Rota μεγάλοι κατασκευαστές και εισαγωγείς του είδους, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες προτάσεις και ανανεωμένες ιδέες, ιδανικές να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία και αφήνοντας έναν θετικό απόηχο για όλη την αγορά.

Καταστήματα και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, καθώς και το εξωτερικό, επισκέφθηκαν την εμπορική έκθεση, έχοντας την ευκαιρία να σχηματίσουν μία πλήρη εικόνα για τις νέες τάσεις της αγοράς και να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τις επερχόμενης καλοκαιρινής σεζόν.

Πληθώρα προϊόντων σε είδη οικιακής χρήσεως, είδη σπιτιού, διακόσμησης και εποχιακά είδη παρουσιάστηκαν στην έκθεση – θεσμό Mostra Rota η οποία για ακόμη μία διοργάνωση προώθησε με πάθος, έμπνευση και συνέπεια στοχευμένα εμπορικά αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες της.

Με σκοπό να δώσει μία μοναδική εμπειρία πρωτοτυπίας και φινέτσας στην ελληνική αγορά, η Mostra Rota ανανεώνει το ραντεβού της για το φθινόπωρο, από τις 17 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στοχεύοντας σε μία ακόμη πιο αυξημένη δυναμική!

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων

Η εταιρία ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 10 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και της διαχείρισης του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, METROPOLITAN EXPO, υποστηρίζει και προωθεί τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχία , εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη αφοσιωμένα στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύονται κάθε χρόνο εντυπωσιακοί ρυθμοί ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rota.gr

Comments are closed.