Η εμπορική έκθεση MOSTRA ROTA, πιστή στο καθιερωμένο φθινοπωρινό της ραντεβού, ανοίγει τις πόρτες τις από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, με σκοπό να ενθουσιάσει όλη την αγορά!

Στην έκθεση, όπως κάθε Σεπτέμβριο, θα συμμετέχουν μεγάλες εισαγωγικές και κατασκευαστικές εταιρίες, παρουσιάζοντας καινοτόμες ιδέες σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα για κάθε χώρο και περίσταση και προωθώντας όλες τις νέες τάσεις της σεζόν σε είδη οικιακής χρήσεως, είδη σπιτιού, διακόσμησης και εποχιακά είδη.

Χιλιάδες καταστήματα από όλη την Ελλάδα θα παρευρεθούν και φέτος στη μεγάλη συνάντηση χονδρικού και λιανικού εμπορίου, έχοντας την δυνατότητα να επιλέξουν προϊόντα μέσα από μία ευρεία γκάμα τιμών και προτάσεων.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ημερομηνίες, πραγματοποιούνται οι εμπορικές εκθέσεις ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ και ΤΟ ΠΑΙΔΙ & ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, καθώς και η εμπορική έκθεση μόδας ATHENS FASHION TRADE SHOW.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση MOSTRA ROTA μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mostrarota.gr

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων:

Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr

Leave A Comment