Η MOSTRA ROTA, η εμπορική έκθεση σε είδη οικιακής χρήσεως, είδη σπιτιού, διακόσμησης και εποχιακών έρχεται με ολοκληρωμένες συλλογές από μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες του κλάδου την άνοιξη του 2021, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Το εμπορικό ενδιαφέρον των επισκεπτών αναμένεται να είναι μεγάλο, καθώς θα δώσουν όπως κάθε χρόνο το παρών στην συνάντηση χονδρικού και λιανικού εμπορίου. Τα καταστήματα θα επισκεφτούν την έκθεση, επιλέγοντας ανάμεσα από πληθώρα ειδών σπιτιού και διακόσμησης, στον σημείο συγκέντρωσης όλης της αγοράς.

Οι εταιρείες του κλάδου, θα παρουσιάσουν τις ανανεωμένες προτάσεις τους για κάθε περίσταση και χώρο με ξεχωριστό χαρακτήρα και άποψη. Πλήθος επιλογών και πρωτότυπων ιδεών στην έκθεση και μια ευρεία γκάμα τιμών δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για την αγορά του κλάδου και να εφοδιάσουν το καταστήματά τους με προϊόντα γεμάτα γούστο και φινέτσα.

Στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ημερομηνίες πραγματοποιείται η μεγάλη εμπορική έκθεση μόδας ATHENS FASHION TRADE SHOW, καθώς και η εμπορική έκθεση ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

  • Υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας.
  • Απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε επαγγελματίες μη σχετικούς με το αντικείμενο της έκθεσης καθώς και σε συγγενείς, συνεργάτες, γνωστούς κ.α.
  • Θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση.

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε την έκθεση τις καθημερινές.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ

Προτιμήστε να επισκεφθείτε την έκθεση καθημερινές και όχι Σαββατοκύριακο προκειμένου να αποφύγετε τον συνωστισμό.
Προετοιμάστε την επίσκεψή σας κατεβάζοντας από την ιστοσελίδα της έκθεσης τη λίστα συμμετεχόντων.
Τηρείστε τις αποστάσεις ασφαλείας και όλους τους κανόνες υγιεινής.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Η εταιρεία μας, για τη διοργάνωση όλων των εκθέσεων, εφαρμόζει ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο, εγκεκριμένο από τις αρμόδιες αρχές και χρησιμοποιεί το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo το οποίο έχει την πιστοποίηση COVID SHIELD από την TUV AUSTRIA.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mostrarota.gr.

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων:

Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr.

Leave A Comment