Η εμπορική έκθεση MOSTRA ROTA, πιστή στο διαχρονικό φθινοπωρινό της ραντεβού, ανοίγει τις πόρτες της με προτεραιότητα την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, με σκοπό να στηρίξει και να προωθήσει την «επόμενη ημέρα» ολόκληρης της αγοράς.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου, παρουσιάζοντας τις ανανεωμένες προτάσεις τους , με χριστουγεννιάτικο πνεύμα και τις νέες τάσεις της σεζόν σε είδη οικιακής χρήσεως, είδη σπιτιού, διακόσμησης και εποχιακά είδη, σε κάθε επαγγελματία.

Καταστήματα από όλη την αγορά θα παρευρεθούν στη σημαντικότερη συνάντηση χονδρικού και λιανικού εμπορίου, έχοντας την δυνατότητα να επιλέξουν προϊόντα με  πρωτότυπο και κλασικό στυλ, μέσα από μία ευρεία γκάμα τιμών και προϊόντων.

Επενδύοντας στη συνέχιση του εμπορίου, υπό το πρίσμα της διαχρονικής, συνεπούς και υπεύθυνης διοργάνωσης, η Mostra Rota επιφυλάσσεται για το καλύτερο αποτέλεσμα και αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Σεβόμενοι την πολυετή εμπιστοσύνη σας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά για εμάς αποτελεί η ασφάλειά σας.

Για το λόγο αυτό  η εταιρεία μας για την διοργάνωση όλων των εκθέσεών της:

  • Εφαρμόζει ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο, εγκεκριμένο από τις αρμόδιες αρχές, με στόχο την ασφαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκθέσεων.
  • χρησιμοποιεί το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo το οποίοαπέκτησε πιστοποίηση COVID SHIELD από την TUV AUSTRIA.

Τόσο με το υγειονομικό πρωτόκολλο, όσο και με την πιστοποίηση, εξασφαλίζεται ότι εφαρμόζουμε τα απαραίτητα μέτρα και διαθέτουμε τους κατάλληλους μηχανισμούς, πόρους και τις υποδομές για την διοργάνωση των εκθέσεών μας  με απόλυτη ασφάλεια.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ημερομηνίες, πραγματοποιούνται οι εμπορικές εκθέσεις ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ και ΤΟ ΠΑΙΔΙ & ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, καθώς και η εμπορική έκθεση μόδας ATHENS FASHION TRADE SHOW.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση MOSTRA ROTA μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mostrarota.gr

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων:

Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr

Leave A Comment